Táplálékkiegészítők focisták számára

6+1 TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐ FOCISTÁKNAK

EGY MINIMUM 90 PERCES MECCS ALATT CSAK PÁR ALKALOMMAL VAN LEHETŐSÉG A FRISSÍTÉSRE, EZÉRT SEGÍTSÉGÜNKRE LESZ NÉHÁNY TÁPLÁLÉK- ÉS ÉTREND KIEGÉSZÍTŐ, HOGY TOVÁBB FENNTARTHATÓ LEGYEN A KONCENTRÁCIÓ ÉS A TELJESÍTMÉNY. LÁSSUK, HOGY MIT ÉS MIKOR ÉRDEMES FOGYASZTANI!

EDZÉS/MECCS ELŐTT

1. MAGNASHOT (14 ÉVES KORTÓL)

A megfelelő magnézium bevitel rendkívül fontos, hiszen a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izomműködéshez, továbbá részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is.

Ha fennáll az izomgörcs vagy kemény edzés, esetleg versenyzés közben érzed a magnézium hiányát, akkor fogyassz el egy szerves magnéziumot tartalmazó, folyékony Magna Shot-ot, amit akár versenyre is magaddal vihetsz.

EDZÉS/MECCS ALATT

  2. ISOTONIC

  A hidratálás állóképességi sportoknál meghatározó tényező a teljesítmény minden összetevőjében. Az izotóniás italok olyan kiegészítők, amit a kiszáradás (dehidratáció) és az azzal járó teljesítménycsökkentés megelőzésére használhatunk. Ezek jó hatással vannak futball játékosok edzés/meccs teljesítményére, mert pótolják az elvesztett folyadék és elektrolitok mennyiségét. Az intenzív edzések és meccsek alatt az izzadással elsősorban a szervezet vízháztartásának egyensúlya változik, csökkennek a szénhidrát raktárak tartalékai és fontos sókat és nyomelemeket veszítünk.

  Az izotóniás italok nemcsak szénhidrátokat és sókat, hanem az optimális anyagcsere fenntartását is segítő vitaminokat is tartalmaznak.

  Ezt a terméket 0,5 l vízzel hígítva alkalmazhatjuk, edzések előtt és alatt, így a megfelelő szinten tartva - nagyjából 1-1,5 órás etapokra elegendően - a koncentrációt, az energiát és a folyamatos izommunkát, azaz a teljesítményt.

  3. BCAA ZERO (ÍZESÍTETT) VAGY 100% BCAA POR

  Az izommegtartás és az izmok közvetlen energizálása nem egyszerű feladat. Igyál egy adag BCAA Zero-t edzés közben, de akár az ízesítetlen verziót IsoTonic-hoz keverve is fogyaszthatod!

  EDZÉS/MECCS UTÁN

  4. RECOVERY GEL (12 ÉVES KORTÓL)

  A regeneráció mindennél fontosabb. Ez az, amikor az izomrostok mikro sérülései a szervezetbe bevitt - többek között - esszenciális tápanyagok által „kijavítódnak”. Azért is fontos, hogy az elhúzódó izomláz időintervallumát lecsökkentsük, hiszen az is késleltetni tudja a regenerációt.

  A Recovery Gel kitűnő választás egy megterhelő edzés vagy meccs után, hiszen tartalmaz szénhidrátokat, fehérjét, hozzáadott aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Egyszóval mindent, amit egy sporttevékenység után érdemes pótolni!

  5. AFTER (16 ÉVES KORTÓL)

  22 aktív hatóanyagot tartalmazó, ízesített, edzés utáni por formula.
  A termék funkcionális szénhidrát tartalmának összetétele segíti az intenzív edzések utáni regenerációhoz szükséges tápanyagok biztosítását, továbbá, a szervezet számára olyan kiemelkedő fontosságú hatóanyagokat is tartalmaz, mint az esszenciális aminosavak, és a pufferált kreatin-monohidrát.

  6.  ISO WHEY ZERO (14 ÉVES KORTÓL)

  Amennyiben a fociedzések mellett erősítő, konditermi edzéseket is végzel, a megfelelő fehérjebevitel kiegészítésére fogyassz egy adag Iso Whey Zero-t edzés után! Ez egy különleges alapanyag, a Native Whey Isolate felhasználásával készülő tejsavó fehérje izolátum, kiemelkedően magas fehérjetartalommal.

  +1 MINDENNAPI HASZNÁLATRA: VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÁS:

  Végül, de nem utolsó sorban érdemes szót ejteni a vitaminokról és ásványi anyagokról, hiszen kiemelt fontosságú, hogy ezekből megfelelő mennyiséget biztosítsunk a szervezet számára. Természetesen az étrendünkkel, élelmiszer formájában is beviszünk egy bizonyos mennyiséget, azonban tudjuk, hogy pusztán élelmiszerekkel nem egyszerű feladat fedezni a szükségleteket. Ilyenkor lehetnek segítségünkre a multivitamin készítmények, mint például a One-A-Day (12 éves kortól), vagy akár a Vitabolic (16 éves kortól).

  BioTech USA termékek

  Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

  Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

  Természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

  Ár: 4990 Ft
  Megnézem
  Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!